Τρόποι Αποστολής

 

Παραλαβή από την έδρα μας-Δωρεάν

 Άν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στο κατάστημα μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

 

 

Παράδοση σε μεταφορική εταιρεία της επιλογή σας-Δωρεάν

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει  να μας ενημερώσετε στις παρατηρήσεις και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελία σας δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας .Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

 

 

Αποστολή με μεταφορική συνεργαζόμενη & παραλαβή από το πρακτορείο

(Ισχύει  για παραγγελίες εκτός Νομού Αττικής)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

 

 

Αποστολή με μεταφορική συνεργαζόμενη στο σπίτι μου (επί πεζοδρόμιου της διεύθυνση σας)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο της πολυκατοικίας (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.

(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας). Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών (ή σε σημείο συνάντησης) να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας με δική σας ευθύνη. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

 

 

 

Όροι και προϋποθέσεις αποστολών

 

Όλες οι παραδόσεις των εμπορευμάτων μας, σε περίπτωση επιλογή σας στο καλάθι αγορών της αποστολής με μεταφορική στο σπίτι σας, γίνονται επί του πεζοδρομίου μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας σας. Ο οδηγός της μεταφορικής δεν έχει την υποχρεώσει να μεταφέρει και να παραδώσει τα προϊόντα εντός του σπιτιού σας.

Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών (ή σε σημείο συνάντησης) να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας με δική σας ευθύνη.

Σας παρέχουμε  τη δυνατότητα  παράδοσης στον χώρο του σπιτιού σας εφόσον το επιθυμείτε  και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Η χρέωση για παράδοση εντός του σπιτιού σας είναι 15.00 ευρώ(ισόγειο) και για κάθε όροφο θα χρεώνεστε επιπλέων 5.00 ευρώ, εκτός και αν υπάρχει στην πολυκατοικία σας ανελκυστήρας.

Τα περισσότερα είδη μας βέβαια είναι αποσυναρμολογημένα και σε κουτιά, έτσι ώστε να κάνουν εύκολη την μεταφορά των προϊόντων σας που χωρούν σε ασανσέρ και δεν θα σας δυσκολέψουν να τα ανεβάσετε.

Εφόσον η παραγγελία σας κριθεί μικρή σε όγκο τότε είναι σαφές πως η μεταφορική μας θα σας εξυπηρέτησή με την παράδοση έως την πόρτα σας εντελώς δωρεάν.

Εφόσον η παραγγελία σας κριθεί πολύ μεγάλη σε όγκο, βάρος, ποσότητα(και δεν υπάρχει μεγάλος σε χωρητικότητα ανελκυστήρας)τότε κρίνεται απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος με χρέωση στα 50.00 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να ανεβάσετε.