Η Εταιρεία

 

 

 

 

Η εταιρεία

 

Η επειχήρησή μας Epiplo planet ιδρύθηκε το 2013, ανοίγοντας το πρώτο μας κατάστημα επίπλων φυσικό κατάστημα  στην πολη του Αιγάλεω, Λεωφ.Θηβών 354. Μπαίνοντας δυναμικά  στον χώρο των επίπλων οικιακού εξοπλισμού με στόχο να προσφέρει στην αγορά  έπιπλα με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής!
 

 Με την δημιουργία στη συνέχεια του e-shop μας  epiplo-planet.gr  το 2014 έχουμε τη δυνατότητα στην Epiplo planet πλέον να καλύψουμε όλη την γκάμα επίπλων. Έπιπλα οικονομικά, ποιοτικά με ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα κάνοντας μας πραγματικά ανταγωνιστικούς. Καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη για τον Επαγγελματία που θέλει να εξοπλίσει την επιχείρηση του, στον φοιτητή που κάνει ένα νέο ξεκίνημα ψάχνοντας  οικονομικές  λύσεις και προτάσεις, στην οικογένεια που θέλει να ανανεώσει το σπίτι της.  

 

Ορόσημο μας ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα της επιχείρησης μας, επιδίωξη μας η διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων μας με στόχο να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστική καταφέρνοντας  την πληρέστερη εξυπηρέτηση σας!
 

Στόχος μας στην Epiplo Planet είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Έχουμε ορίσει υψηλά standards για τα έπιπλα μας.
 

Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην έρευνα αγοράς και προσπαθούμε να σας παρέχουμε κάθε προϊόν μας με όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! 
Ακούγοντας καθημερινά τι έχουν να πουν οι πελάτες μας μαθαίνουμε, αναπτυσσόμαστε και βελτιωνόμαστε με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

 

Καλές αγορές!